Fordi man aldrig kan bære tilstrækkelige neutraler: en aftale med dagen med den nøgne fyrvolumen 2 øjenkombination af TheBalm

Jeg har lyst til enhver kvinde (og hver ung dreng, der kan lide makeup; ja, jeg forstår dig ‘ re derude, så godt som jeg kan lide dig !!!) har en standard makeup look de vender sig til, når de krav til at føle sig lige lige op smukke … og det er bestemt, hvad jeg havde brug for i morges siden jeg vågnede udmattet i dag, fyr!

For ægte, jeg blev ligesom to sekunder søvn i aftes. Vinden var skør højt såvel som hylede hele natten lang (“Awooooo!”), Som opsigede faner, der derfor tilbragte hele aftenen løbende kredsløb omkring soveværelset, banke ting ud af dresserne, klatring omkring mine bryster samt typisk gør frække tabby ting.

REKLAME

Den darned kat! Hvis han ikke var så adorably squishy, ​​ville jeg rasere gal på ham bedst nu.

Jeg kan godt lide denne narre
Det var overflødigt at sige, at jeg havde brug for en pick-me-up i morges, så jeg regnede med, Heck, hvorfor afstå fra at gøre noget makeup-wise, som jeg virkelig kan lide at bære, så jeg endte med at gøre mit foretrukne udseende til at bære i hele brede Verdensbrune smokey øjne, lyserøde kinder, lyserøde læber.

Yep, mah standby.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Nøgleprodukter, jeg bruger i dette udseende

Nøgleprodukter …

Nars lipgloss i tyrkisk glæde

Ardency Inn Lipstick i unge i Amerika

Mac læbe blyant i kant til kant

Rimmel Natural Bronzer i 002 Sun Bronze

Sephora Microsmooth Baked Shaping Trio i Sublime

Nars dobbelt intensitet rødme i tilbedelse (jeg blandede de to nuancer sammen)

Thebalm Nude Dude Volume 2 kombination (frygtløs som en base omkring lågene, perfekt i crease, fantastisk i de indre hjørner såvel som fint på lågene; Jeg blandes ligeledes i en varm orangebrun Mac øjenskygge i strukturen i krøllet til varme ting op lidt)

REKLAME

Spørgsmål til dig: Hvad er din go-to makeup look – den, du vender sig til, når du kræver en stigning og / eller vil føle dig som den allerbedste version af dig selv? Forespurgende sind vil gerne vide!

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.

Author Image
seask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *