UNSUNG MAKEUP HEROES: Chanel Illusion d’Ombre Lang slid Luminøs øjenskygge i Fantasme

Fejring forberedt på mindre end 30 sekunder! Brug af Chanel Illusion d’Ombre Long Wear Lille øjenskygge i Fantasme ($ 36)
Fantasme …

Hvorfor gjorde jeg bare foto Penelope Cruz, der angav det, som fra en af ​​disse Nespresso-reklamer?

REKLAME

“Nespresso!”

Er vi virkelig næsten i slutningen af ​​november? Jeg kan ikke tro Thanksgiving er kun en uge væk, men det minder mig om, at nu er tiden til ferie makeup.

Der er Thanksgiving i næste uge, såvel som da et par sammenkomster omkring jul, så jeg forsøger at tro på metoder til at se klædt, der ikke har brug for en stor indsats, som ved at udnytte produkter, jeg kan lagde på toppen Af det andet makeup kan jeg have startet dagen iført.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Sig “Happy Holidays!” at chanel illusion d’ombre lang slid lysende øjenskygge i Fantasme. Denne ren, glitrende hvide creme wunderkind ($ 36) gør at få party-ready ser så simpelt ud som tre pats af en finger.

Nå … tre eller fire.

Chanel Illusion d’Ombre Long Wear Luminous Eyeshadow i Fantasme ($ 36)
Vent – gå ikke væk lige siden jeg sagde Glitter! Dette er Chanel Glitter, så det er elegant såvel som finjusteret (tænk: dyre lysekrone), såvel som det er præcis typen af ​​skinne, jeg forestiller sig Choupette Feline blade i hendes vågne, når hun forbinder sig om hendes palæ.

Fantasme er en af ​​de bedragerisk fantastiske stykker … det foregiver at være trættende samt nondescript i farveprøver, men det bliver til en show violinist på låg.

De langvarige Usung Heroes-serie har et par af mine foretrukne langsigtede samlingsprodukter fra en række bodacious appelmærker.

Det, jeg kan lide at gøre, er Pat Fantasme i de indvendige hjørner af mine låg med en finger.

Sikker på, du kan bruge en børste, men jeg kan lide at udnytte mine fingre, da det ser ud til at skære ned på nedfaldet … ikke at der er meget meget af det alligevel.

Jeg klapper bare på toppen af ​​det øje makeup jeg forekommer at bære. Betyder ikke noget, hvilke farver eller type udseende det er, enten. Fantasme cranks det op.

Her bruger jeg det på toppen af ​​teals samt blues fra Metropolitan Decay Vice 2 Palette …

Her klappede jeg fantasme i den indre halvdel af mine låg med en finger

Det tager faktisk mindre end 30 sekunder. Alvorligt ser det hurtigste fejring øje nogensinde ud.

REKLAME

Fantasme tilbydes nu i Chanel langsigtet linje, spektakulære såvel som strålende på Chanel tællere såvel som online.

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.

Author Image
seask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *