Uncategorized

Tømmer: Februar 2015

Jeg forventede ikke at akkumulere tilstrækkelige tømmer til endnu en mere offentliggjort, men det ser ud som om tingene bliver udnyttet i grupper. Her er hvad jeg brugte i februar, såvel som minievalueringer på hver:

L’Oreal Studio Line Silk & Gloss Curling Spritz – $ 3 for 200ml (Dollarama)
Jeg opdagede dette tilfældigt, mens jeg surfer på de regionale dollarama, (den primære dollarbutikkæde i Canada) og besluttede at give det en chance. Jeg blev glædeligt overrasket. Det gav stor bølge betydning såvel som forlod ikke mit hår så godt crunchy. Jeg gik tilbage den næste uge såvel som fart op på mere – i løbet af dengang troede jeg, at produktet blev afbrudt, men det ser ud som om L’Oreal var lige opdateret emballagen.

Jeg har stadig en mere 4 flasker i min stash. Jeg foretrækker denne Spritz om sommeren måneder, når jeg ikke har krav som meget hydrering til mit hår.
Stash Worthiness: 8/10

Mac Cleanse Off Oil (Dized To Go) – $ 12 for 30ml (Mac butikker såvel som online)
Jeg har allerede haft dette i fuld størrelse format, den primære årsag, jeg købte denne rejse størrelse var til flasken, som jeg planlægger at genopfylde såvel som udnytte til ture. Det har et praktisk låsesystem, så produktet ikke spildes. MAC Cleanse Off Oil er en af ​​mine foretrukne olierens rensemidler – den har en blød lemony duft samt fjerner makeup nemt. Den fulde størrelse flaske er $ 37 for 150ml, så det er mere omkostningseffektivt at købe det, såvel som jeg har en uåbnet i min stash.
Stash Worthiness: 9/10

Sukin Hydrating Facial Mist – $ 9 for 125ml (Sundhedsfødevarebutikker samt vælge Rexall Stores)
Jeg fandt sted på dette, mens jeg var på sundheds- og wellness-fødevarebutikken såvel som kunne lide komponentlisten samt omkostningspunkt. Jeg sprayer en slags hydratiserende tåge som det første skridt i deal med prep hver morgen for at fugte min hud. Denne tåge indeholder hovedsagelig rosewater såvel som glycerin – jeg vil helt sikkert tilbagekøbe dette. Næsten meget bedre end tågen selv er sprøjtedysen – det er en fin, lige tåge. Jeg skal omdanne flasken til mine andre ansigtssprayer!
Stash Worthiness: 9/10

Den egentlige sæbe er alle udnyttet op, så her er spøgelsen af ​​sæbeens bar.
Kiss min aftale med nøgen ren olivenolie bar sæbe – $ 8 for 3-4oz barer (sundhed mad butikker samt loblaws / superstores)
For cirka 6 år siden fik jeg en bar af denne sæbe som en vittighed siden mærket “Kiss My Face”, såvel som jeg endte med at virkelig godt lide sæbe såvel som fortsatte med at købe det for mig selv siden da. På trods af navnet “Kiss mit ansigt”, bruger jeg dette på min krop. Det har anstændigt skum såvel som duftfrit – det indeholder kun 3 ingredienser: natrium olivat (olivenolie), aqua, natriumchlorid. Hvad jeg kan lide om sæbe er præcis, hvor mild det er såvel som efterlader min hud fugtet uden at føle sig glat eller olieagtig. Jeg har et par flere barer i min stash.
Stash Worthiness: 9/10

EOS Glat Ball Lip Balms i Wonderful Mint samt Honeysuckle Honeydew – $ 4 for 7g (Drugstores)
Jeg brugte ikke disse læbebalmer op, men de er gået fattige (lugter forfærdeligt!) Samt jeg krav til at smide dem ud. Jeg købte begge disse omkring samme tid for cirka 4 år siden. De er ikke de mest fugtgivende læbebalmer på markedet, men jeg kan virkelig lide dem som en base for andre læbeprodukter. Samt jeg må indrømme, jeg nyder snarere at samle de smule farverige bolde – jeg ejer en stor del af smagene (14 inklusive disse 2) samt vil dedikere en post på dem snart. Min yndlings smag er Honeysuckle Honeydew, som tydelig ved præcis, hvor meget jeg har brugt op! Jeg vil helt sikkert tilbagekøbe begge disse til sidst, men det giver mig mulighed for at udnytte nogle af de andre smagsoplevelser.
Stash Worthiness: 8/10

Nuxe micellar rensende vand med øgede kronblade – $ 22 for 200ml (apoteker)
Den primære grund til, at jeg købte dette var, da det var på 50% clearance salg, såvel som jeg kan lide at prøve forskellige typer af micellære farvande, selvom min sande lignende er Yves Rocher Micellar rensende vand. Den nuxe en var ikke forfærdelig, men det var lige midt på vejen med hensyn til at eliminere makeup rest. Det har lidt af en sæbevand og lugter parfumey (af roser). Jeg vil ikke tilbagekøbe.
Stash Worthiness: 6/10

Live Clean Exotic Nectar Argan Oil Restorative Shampoo – $ 8 for 350ml (apoteker)
Som du kan se, er dette produkt ikke rigtig tomt. Jeg kan virkelig ikke lide denne shampoo så godt som jeg tror ikke, jeg husker nogensinde at ikke lide en shampoo så meget. Det indeholder arganolie – lyder som ville være en ekstremt nærende shampoo, ikke? Nix. Det gjorde mit hår frizzy, såvel som udløste min hovedbund for at være tørre såvel som flakier! Det har ligeledes en mærkeligt løbende struktur for et cremet produkt, såvel som ville adskille, så når jeg går for at hælde det, ville et vandigt lag komme ud først. Life is as well short to be utilizing a product I hate, so I’m tossing it! The only redeeming high qualities I would say, is thatDet renser mit hår fint, lugter godt, er alle naturlige såvel som SLS gratis, såvel som det er et canadisk mærke. BEMÆRK: Jeg nyder andre online rene mærke shampoo, herunder deres grønne jord, der inviterer shampoo såvel som æblecider eddike klarende shampoo, bare ikke denne.
Stash Worthiness: 4/10

Jeg vil sandsynligvis have en tømmer offentliggørelse for marts også – jeg kan fortælle, at jeg er tæt på at færdiggøre nogle få produkter allerede. Har du afsluttet noget i det seneste?

Del dette:
Del

Klik for at e-maile dette til en ven (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Pinterest (åbner i nyt vindue)

Klik for at dele på Twitter (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på TUMBLR (åbner i nyt vindue)

Klik for at dele på Reddit (åbner i nyt vindue)

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Papirkurvstash: marts 2016no makeup produkter denne måned, bare gode tilbud på hudpleje, krop samt hårpleje igen! Du skal tro, jeg spiser / drikker mine skønhedsprodukter … Jeg sværger det! : P Måske slår jeg bare de ting på? L’Oreal Nature’s Therapy Scalp Relief Lever-In Behandling – $ 11.19 for 118 ml (Sally Beauty Supply) I …
3. april 2016in “skønhed”

Papirkurvstash: Maj & June 2016happy 4. juli til mine amerikanske venner! Håber du nyder den ekstra fridag. Vi canadiere kom lige ud af en lang weekend såvel som forbrænder jer lige nu …: lol: Siden jeg savnede majs skraldespand, er dette en integreret tømmer offentliggørelse i begge måneder. Hold fast på dine hatte! …
4. juli 2016in “skønhed”

Papirkurvstash: Maj 2015Andre måneds ende, en yderligere afdrag af skraldespand. Jeg vil lade gruppen foto gøre talerne: En anden fuld måned med tømning! Body stuff: Yves Rocher Désir de natur parfumeret shower gel – $ 14 for 200ml (Yves Rocher på internettet eller butikkerne) lugter som liljer samt kaprifol, som jeg virkelig nyder – …
5. juni 2015in “skønhed”

Author Image
seask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *