Uncategorized

Hvilke øjenskygge paletter kommer du regelmæssigt til?

#hooarders
Det lader til hver sæson alle mærkerne kommer ud med nye øjenskyggepaletter, ikke?

Det er som det at gøre nu.

REKLAME

Men hvor ofte bruger folk faktisk disse paletter? Taler for mig selv, meget af tiden, jeg falder ind? Kærlighed med en palette, brug den kraftigt i en måned, og hold det i skuffen, hvor jeg holder mine nøgne / naturlige paletter (dem med hver skygge af brun du muligvis kan forestille dig, er dem, jeg elsker mest).

Så glemmer jeg lidt om det i et par måneder …

Selvom jeg er en Bonafide Eyeshadow Palette #hooarder, er der stadig virkelig kun en, jeg bruger hele tiden.

Jeg ved, ikke?! Det er Mac Nordstrom Naturals Palette, som har 15 fantastiske nuancer fra den permanente linje alt på ét sted.

Mac Nordstrom Naturals Eyeshadow Palette
Ydet, det er ikke en meget prangende palette eller revolutionerende eller noget, men nuancer tilfældigvis er dem, jeg bruger mest, som, kile, carbon, brun, satin taupe, woodwinked, mulched … det eneste der mangler er blød brun, men Jeg har typisk en enkelt pande af det i min makeup taske alligevel.

Desværre var Nordstrom Naturals Le, men du kan genskabe det med en tom $ 8 Mac Pro Pan Palette og Pro Palette Refill Pans (som kun er $ 6 hver!).

REKLAME

Hvad med dig? Hvilke øjenskyggepaletter når du for på den regelmæssige? Der er så mange Purr-værdige paletter derude for at indsamle og elske (og Hoard, Haha!), Men hvilke bruger du faktisk dagligt?

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.

Author Image
seask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *