Checking in: Første uge, første deadline og sjove makeup “Lewks”

Hej, min ven! god morgen. Jeg håber du har en fantastisk fredag ​​hidtil. Dette var min første uge på min nye koncert, og det har været fantastisk. Jeg har allerede haft et par opgaver og endda vendt i min første leverbare i denne uge. Åh, og hvis jeg kunne nok mit eget horn lidt, slog jeg det tidligt. Toot-toot!

Det har været et stykke tid i betragtning af at jeg har startet et nyt job, og jeg husker kun nu, hvordan lavt nøgle skræmmende det er! Du ved ikke noget eller nogen, hvad folk har arbejdet på, og selvfølgelig er der de øjeblikke, når du spekulerer på, “skal jeg gøre det i stand til at gøre dette?”

REKLAME

Jeg forsøger at minde mig selv om, at det er sådan her for alle (medmindre du er superwoman?). Jeg skal bare hænge derinde. Det har absolut været godt for min sjæl.

Det har været en ganske justering, der ikke er i stand til at hænge ud med min sidekick så meget i det seneste, for før jeg startede GIG, havde jeg meget mere tid med Coywolf, efter at jeg havde plukket hende op fra skolen om eftermiddagen. Ofte ville vi gå til bageriet for at få en cookie og tale om hendes dag, eller vi vil svinge ved biblioteket eller køre et par ærinder på målet. Jeg mener, vi hænger stadig, og hun spiller normalt ideelt ved siden af ​​døren til mit kontor. Hun har et lille skrivebord og kan lide at holde sig travlt der, især med LEGO, farveblyanter og makeup (ofte alle på samme tid).

Kan du tro, at hun gjorde alt disse ser på egen hånd uden nogen retning fra mig? Min favorit er selvfølgelig den smokey eye-inspirerede prinsesse panda.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Åh, og taler om makeup, jeg ved ikke, hvad jeg tænkte, fordi jeg troede, at jeg ville have hele tiden i verden at sætte på ansigtsmaling før video møder, men det har så ikke været tilfældet i løbet af ugen. Jeg så mig selv at lave et fantastisk dagtimerne venligt smokey låg eller en utrolig skarp kat øjne.

Hvis jeg er heldig, får jeg måske 10 eller 15 minutter til at blive klar. I går morges havde jeg kun fem.

Alvorligt, de stykker, jeg har fået fra Ilia, har dog sparet min røv. Ingen joke. Åh, og Chanel brow blyant selvfølgelig. Måske næste uge vil være ugen, jeg gør noget sjovt som glitter på mine låg? Jeg holder mine fingre og tæer krydsede.

Ilia havde brug for øjenskygge palette i fantastisk nøgen
Ud med den gamle, ind med den nye!
Hvordan er tingene på din ende af tastaturet? Hvad er den sjoveste ting, der skete med dig i denne uge? Hvad med den mærkeligste ting, som nogen sagde til dig? Har du mødt nogen nye venner i denne uge, menneske eller feline?

Tal med dig snart!

REKLAME

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.

S.s. TGIF!

Author Image
seask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *