Uncategorized

Et makeup macgyver øjeblik, men uden mullet: Gør en improv skønhed blender svamp

Bare noget jeg regnede med den anden dag, da (overraskelse, overraskelse!) Jeg kunne ikke finde min skønhedsblender. Jeg sværger, en af ​​disse dage, jeg nødt til endelig, for godt, straffe mit kontor ud.

Suk…

REKLAME

Så jeg var lige færdig med at anvende Laura Mercier Freaturless Floide Foundation og havde brug for at blande det ud, men ingen skønhedsblender … så jeg macgyver-ed (ja, jeg har lige vendt det til et verb) en forbedret skønhedsblender med en kabuki børste og nogle Mac Fix +.

Bemærk venligst Mariah Carey Fan Action
Her er hvad du gør

Tag en Kabuki børste – og jeg bruger den også står overraskede Teddy Bear Hair Kabuki børste her – og spray det tre eller fire gange med Mac Fix +.

Når jeg gør dette, holder jeg flasken Fix + omkring otte inches væk fra børsten, så sprayet omslutter børstehovedet jævnt, og du vil bare dæmpe børsterne, ikke få dem til at dryppe, blødgøre våd. Næste, forsigtigt buff og blander dit fundament og concealer på huden ved hjælp af det fugtede børstehoved og en cirkulær bevægelse.

Det skal tage sig af nogen kanter og lade alt buffet ud og næsten Airbrush-Caliber.

Dette er også praktisk, hvis du går til en ubesværet, ikke alt for “færdig” fundament look og indse, “uh, åh! Hvor er min skønhedsblender? ” Prøv det engang!

REKLAME

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.

S.s. TGIF!

Author Image
seask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *