Kerastase Carre Lissant Hairstyle Touch-up ark til hår Gør tørretumblerens dans for at kæmpe frizz

Den nye Kerastase Carre Lissant Hairstyle Touch-Up Sheets, $ 28,50 for en kasse med 50 ark
I aften, i urban legender af charme verden …

Længe, ​​for længe siden i en by, langt langt væk, gjorde en pige noget ufatteligt!

REKLAME

Det var natten af ​​den store vintersæson semi-formelle, og hun blev klar til hjemmet. Hendes dato – en cutie, selvfølgelig – var på vej til at hente hende op, men hendes hår var et frizzy rod.

Ding-dong! Dørklokken ringede nedenunder.

I et øjeblik med tilfældig panik / Fortuitous Kismet greb pigen et gammelt tørretumbler fra skraldespanden og løb det over de øverste lag af hendes hår.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Mirakuløst, hendes vilde, forsynede tråde blev udjævnet! Huzzah!

Eller så går historien …

Nå, Kerastase tager den idé og gør den mindre MacGyver-Ish, og meget mere hårvenlig, med deres nye fancy-Schmancy Carre Lissant frisure touch-up ark ($ 28,50 til en kasse på 50).

De er i det væsentlige den samme idé. Hvert ark indeholder en voksagtig følelse, udjævningsprodukt til at fixe fly-aways og frizz, men i stedet for at svinge din moppe med Eau de Snuggle Bear, efterlader de en beroligende lavendel duft.

Når mit hår ser krænket, hvilket har været meget på det samme, takket være den konstante breezy drizzle udenfor, får jeg et ark fra boksen og kører den voksne side ned på de øverste lag af mit hår fra midterakslen til enderne og derefter Langs de side-fejede sektioner, der engang havde været bangs (um … har nogen desperat brug for en trim!).

Et ark udjævner tilstrækkeligt tingene ned og tæer min frizz, men et ord o ‘advarsel: arkene har tendens til at deflate hårvolumen, så du kan have brug for / vil gøre nogle ekstra fluffing og scrunching, når du er færdig.

Undgå også dine rødder, hvis du er på dag tre (eller fire eller fem) af en blowout, fordi arkene tilføjer lidt skinne, og hvis dit hår allerede er lidt olieagtig, kan du ende med at se ud som om du har på en spand kfc …

Kassen er lille nok til at passe ind i palmen af ​​min hånd eller en mellemstor pung, så det er godt for rejser, og hvis du skulle bruge noget mindre som en kobling, kunne du altid forlade boksen hjemme og bringe en eller to ark med dig i en plastikpose.

Disse helt arbejde. Jeg ville ikke udelukkende stole på dem for at eliminere frizz, men de er bekvemme til anti-frizz touchups. En kasse med 50 ark er $ 28,50. Tilgængelig nu på Kerastase tællere og online.

Pris: $ 28.50 for 50 ark
Tilgængelighed: Tilgængelig nu på Kerastase tællere og online
Makeup og charme blog bedømmelse: a

REKLAME

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.

S.s. Fornøjet Hump Day, Fellow Frizz Fighter!

Author Image
seask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *