Uncategorized

Søndag med faner katten, makeup og skønhed blog maskot, vol. 327

Dette indlæg er sponsoreret af Purina Pro Plan #proplancatpartner. For information om min udstationeringspolitik, se venligst min ansvarsfraskrivelse.

Tim Gunn er ikke den eneste i modeverdenen med en berømt catchphrase (“Gør det arbejde!”). Tabs har også en.

Faktisk … han har snesevis af dem. Faktisk er han berømt for sine hurtige kitty quips og uhyrlige udtalelser, og rygter har det, at Karl Lagerfeld selv stjæler sine egne virale memes fra faner (hvem tænker på Purr-sagsøgende retssag).

REKLAME

Her er 12 af mine foretrukne faner-ISM’er i år.

I andre nyheder, er jeg baaaack! Vi kom hjem fra Redding for lidt siden, og lad mig fortælle dig – mine rødder er spændte! kæreste har ikke vasket hendes hår siden jul-freaking-eve.

Whoops! For meget info …

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg har kitty snuggles til at dele, fordi faner er ekstra elsker-dreng lige nu. Han må have savnet mig, mens jeg var væk.

Nogen andre maxing og slapper af hjemme i aften? Jeg vil forsøge at male mine negle … men det bliver svært med en 20 pund tabby, der gnider hagen mod hver tilgængelig kropsdel.

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

REKLAME

Karen.

Om Purina Pro Plan Cat Food

Tabs kan virke kærlige og legende og sjove og nutive fluffy og chubby og mere klemme end en kanin! – Men han er også et ravet monster. Purina Pro Plan brænder ham gennem sin travle kitty modelleringsplan.

Hvis din feline ven også stræber efter at kitty modellering storhed, prøv Purina Pro Plan. Deres brede udvalg af tørre og våde kattefoder og snacks, der udelukkende sælges på PET-specialbutikker, kommer i tre unikke næringsplatforme – Nyd, Finesse og fokus – med hver designet til at give avanceret ernæring til at hjælpe med at bringe superstjerne ud i din kat. For mere information, besøg www.proplan.com, og følg Purina Pro Plan Cat på Twitter @ Proplancat.

Author Image
seask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *