Uncategorized

Et nærmere kig på Nars Last Resort Collection kortvarige tatoveringer og Tahiti Bronzer

alle blækket op uden sted at gå, takket være disse nye nars kortvarige tatoveringer ($ 35 for et sæt af fire ark).
Så vidt falske tatoveringer går … Jeg skal sige, at de nye nars kortvarige tatoveringer er legitime. Hvis du vil have alle tatted op for at skræmme din mor eller overraske dine venner, er de værd at $ 35.

Jeg bar dem til brunch sidste weekend, og den første ting, min BFF Cindy sagde var, “God gawd, kvinde! Hvordan kunne du få alle inked op uden at fortælle mig!? ”

REKLAME

Ha! Cindy har kendt mig i 25 år (give eller tage), og hun ved det 1) Jeg er skræmt af nåle, og 2) Jeg er et af de sidste mennesker i verden, der nogensinde ville få en tatovering (jeg er For fickle og ville garanteret at ændre mit sind, efter at det er for sent), så det faktum, at disse kortsigtede tats narrede hende, siger noget.

Det siger, at disse ting ser virkelige ud!

De er stadig omkring, forresten, og det er efter tre dage, hvor jeg havde to svedige træningsprogrammer og tog tre brusere.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg er på dag fire nu, og de er lige begyndt at se lidt ud i tanden (de falmer og begynder at lidt skræl), så jeg vil nok tage dem af senere i aften.

Efter hvad jeg har på i disse billeder, har jeg stadig et par tilbage fra de fire ark, men jeg redder dem til min næste tur hjem.

Min mor vil freak ud, haha!

De nars kortvarige tatoveringer
Tilslutning til de kortsigtede tats i Nars Last Resort Collection er en ny (“Air Quotes”) Bronzer kaldet Tahiti Laguna ($ 59). “Air citater”, fordi det er i det væsentlige bare godt, gammelt gyldent shimmery tan nars laguna, men i en stor pande med en lille ITA børste.

Og også et par fugtgivende charmeolier, som jeg endnu ikke har forsøgt.

REKLAME

Jeg elsker farven på bronzeren (jeg har det i disse billeder for at varme op min hud), men i nogle tilfælde får jeg en lille Laguna overbelastning …

Både NARS Tatoveringer og Tahiti Laguna Bronzer er tilgængelige nu online og på Nars Boutiques og Sephora. De ankommer også til Nars-tællere 1. april.

De nars kortvarige tatoveringer

Det fjerde ark

Det første ark
Det andet ark
Det tredje ark
Vejledningen for de kortsigtede tats …
Tahiti Laguna Bronzing Powder
Tahiti Laguna Bronzing Powder
Tahiti Laguna Bronzing Powder
Tahiti Bronzer Laguna på min NC42 hud

Author Image
seask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *