Uncategorized

Tarte Fall 2015 Energy Noir

Tarte Energy Noir Clay Palette ($ 38)
“Energy Noir” = “Energy Night” eller “Night Energy.” Det er navnet på Tarte’s Fall 2015-samling, som har været ude i et stykke tid nu. Tak, gymnasiet fransk. Eller snarere Merci Beaucoup, High School French.

Geez … Jeg kunne have svoret, at “noir” betød “natten”. Nå, at nogen klart ikke var opmærksom under vocab i gymnasiet fransk klasse … Gæt hvem der var nogen.

REKLAME

Energy Noir! Du har måske spadseret af Tarte’s Fall 2015 Energy Noir Collection for nylig hos Sephora. Hvis det vækkede din nysgerrighed, men du spekulerer på, om det er værd at din tid, her er et nærmere kig på tre af de 12 stykker, herunder $ 38 Energy Noir Clay Palette (tommelfingre op!). Jeg ville endda gå så langt som at kalde denne øjenskygge og kindpalet en af ​​mine fald faves.

Tarte Park Ave Princes Contour Palette Vol II ($ 38)
Tarte åbning Act Lash Primer ($ 22)
Det er lidt sjovt, at jeg har noget i denne videoanmeldelse kaldet Energy Noir, fordi da jeg filmade det – det var et par uger siden på Højden af ​​Baby Girls første Trimester Antik – Jeg havde absolut ingen energi overhovedet, og som For energi om natten? Glem det. Min mor ringede til mig en nat klokken 7:15, og jeg var ligesom, “Jeg skal gå i seng nu!”

Haha! Det er så sandt dog.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Produkter nævnt

Tarte Energy Noir Clay Palette ($ 38)

Tarte Park Ave Princes Contour Palette Vol II ($ 38)

Tarte åbning Act Lash Primer ($ 22)

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.

S.s. Tabs gav mig nådigt mig eftermiddagen, så jeg er på vej ind i byen i dag (San Francisco, byen Dreams og Sourdough Bread!) For en optometry aftale og nogle shopping.

Der er to store fødselsdage, der kommer op i min familie, så jeg skal kigge efter en lille, speciel gave til nogen i Land of Little Blue Boxes, Aka Tiffany. Jeg vil også stoppe ved H & M’s barselsafdeling, fordi YARGH! – Beklædningssituationen har været en slags kamp på det seneste. Selv mine Stretchy Zellas er tæt, hvilket fører mig til at spørge, “Er det muligt at se sød ud i barsels tøj?”

REKLAME

Jeg har sikkert set på alle de forkerte steder, fordi det tilsyneladende er min superheltgave. Alt jeg har fundet synes, godt … ganske telt-lignende.

Anyway, jeg så nogle udsigter i H & M moderskabsafsnittet online, men jeg er tøvende at købe H & M online, fordi deres størrelser har været inkonsekvente for mig. Jeg håber jeg kan finde noget i butikken, der ikke får mig til at krølle min næse …

Hvis du har nogle moderskabstøjforslag, bedes du sende dem min vej! Min stil er slags J. Crew går til en Jay-Z-koncert.

Author Image
seask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *