Rockin ‘Great Memories

for at huske på den allerførste dag i år 44.
Når der sker noget godt, henter jeg en sten. Så bringer jeg det hjem.

Det er lidt ritual, jeg bruger til at hjælpe mig med at huske særlige øjeblikke i mit liv, såvel som jeg har sten fra hele verden.

REKLAME

Herunder Spanien! Jeg valgte dem op af jorden i en lille by i Spanien på dagen El Hub bad mig om at gifte mig med ham. Funny Story: Disse klipper gjorde det næsten ikke tilbage til Californien, da den samme samme tur, efter at vi forlod Spanien, El Hub så godt som jeg tog en gammel, langsomt flytende overnatningstog til Portugal, hvor jeg pakket op Rocks samt et par andre mementoer i en spinkende papkasse, som vi afsendte fra et Lissabon Publish Office.

I det sidste øjeblik, før du taper op i boksen, indpakket indholdet i et tyndt havskum miljøvenlig blomstermaxi kjole jeg fik på en H & M i Spanien (dette var før kæden havde vist sig i USA, såvel som deres tøj var meget eksotiske for mig.), Just i situation kassen revet åben.

Det er en god ting, jeg gjorde siden kassen ikke dukkede op i Californien i meget mere end en måned efter vi vendte tilbage fra Europa. Jeg ville helt sikkert gå på at se nogen form for af disse mementoer igen indtil kassen, beskadiget såvel som splittet i hjørnerne, viste sig på vores dørtrin en dag.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

På en eller anden måde takket være en smule forsendelsesd og lykke såvel som beskyttende havskum miljøvenlig kjole, hvad der stadig var i boksen, herunder mine klipper.

Åh! – såvel som jeg også har en rød rock, jeg valgte op fra forsiden af ​​Ob-Gyn’s kontor på dagen, så jeg Connor’s Heartbeat på ultralydet den meget første gang. Rock minder mig om præcis, hvor glædeligt såvel som helt skræmt jeg følte, da jeg så den teeny, lille hvide blip på skærmen. Jeg spekulerede på, var det min eneste mulighed for at få et barn? Samt ville hun gøre det forbi de farlige meget få uger? (Selv på den dag forstod jeg, at hun skulle være en pige. Spørg mig ikke, hvordan jeg gjorde det.)

De polerede miljøvenlige skønheder øverst er de seneste tilføjelser til min samling, samlet fra Moonstone Beach om morgenen på min 44 års fødselsdag efter at jeg har afsluttet en jog langs stranden.

Nu vil de altid minde mig om beachcombing såvel som præcis, hvordan losery-goosey jeg følte efter det løb. De vil gå på min vindueskarme i et par måneder, såvel som efter det ind i specialboksen, hvor jeg holder resten af ​​mine klipper!

REKLAME

Hvad med dig? Har du nogen form for hukommelsesritualer? Bit ting du gør for at huske meningsfulde begivenheder?

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.

Author Image
seask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *