Red Lip Redux: Mac Matte Lip Mousse i Cordon Bleu

Mac Condon Bleu, jeg hjerte dig
Officielt er denne Mac Matte Lipstick en varm lyserød, men på mine læber ser det rødt ud, men navnet er Cordon Bleu, som farven blå.

Vi bør bare omdøbe det noget som “, når farver forvirrende kolliderer.” ?

REKLAME

Jeg brugte denne lippy i sidste uge i en af ​​Charlotte Tilbury Posts, der ikke realiserer bare præcis, hvor meget det ville tage showet. Det er en af ​​de matte læbemousse læbestifter fra Mac Pony Park-samlingen, så det er begrænset udgave (jeg ved), såvel som mens en stor del af produkterne fra den introducerede tilbydes, er Cordon Bleu stadig tilgængelig.

De matte lip mousse lippies spiller på det slørede kantede læbemønster, der sker lige nu, så de er designet til at tegne en diffunderet kant, der fjerner sig nogensinde så lidt.

Du behøver ikke virkelig at gøre noget elegant for at få virkningen enten – bare anvende det med Doefoot direkte på dine læber. Bare rolig, det vil ikke rejse uden for din naturlige læbe linje, så du vil ikke ende med at blive vist som den utilsigtede joker.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Cordon Bleu’s lette Mousse Formula Stays Put, føles comfy, såvel som fineste af alle, tørrer ikke ud læder. Det smager også såvel som lugte som Macs underskrift vanilje, som jeg elsker. Hvis du er en fan af Mac ubarmhjertigt rød læbestift, tror jeg, du vil også som denne farve, da den har lignende varme koral undertoner.

Når du gør et improve billede skyde i dine forældres baggård

Lever mit fineste NC42 liv

Chillin ‘med min fars orkideer
Hurtig opdatering

REKLAME

Stadig her på mine forældres hjem i East Bay. Intet ord endnu, når strømmen vil være back up for godt for hele amtet, men tilsyneladende vil det være engang i dag … Jeg håber, at det vil ske, men jeg banker ikke på det. Jeg har hørt, at der også er muligheden for, at strømmen vil lukke igen i aften, såvel som så hvis det er tilfældet, vil jeg være tilbage lige her i min ungdoms baggård spiser persimmons, dyb vejrtrækning samt forsøger at gå med flyder op til slutningen af ​​ugen.

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.

Author Image
seask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *