Uncategorized

Hvordan behandler du dit charme budget?

Mangler denne thug meget i dag!
I det seneste har jeg lyttet til podcasts om finansiel læsefærdighed, og derfor har jeg tænkt på, hvordan folk beskæftiger sig med deres charme budgetter.

Jeg læste i en kort artikel for nylig, der siger i gennemsnit, kvinder bruger $ 313 om måneden, og mænd bruger $ 244 på charme produkter. Jeg er ikke virkelig forbløffet over disse beløb, men ser, hvordan det er nemt at gå der, hvis du handler på steder som Sephora.

REKLAME

Anywho, jeg forsøger at være meget mere målrettet med de charme produkter, jeg køber, og så tager jeg lager på mine udgifter vaner. Jeg har opdaget, at jeg har tendens til at gøre en af ​​tre ting:

1. Restock, så afhente ekstramateriale

Når jeg løber tør for noget, går jeg ind i Sephora eller mål for en restock, og mens jeg er der, vil jeg typisk afhente et par ekstra ting, der ikke var oprindeligt på min liste, fordi Yolo.

2. Spænding shopping.

Hvis jeg har haft en hård dag, vil jeg købe charme produkter, der typisk ikke er på min ønskeliste for en øjeblikkelig tilfredsstillelse.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

3. Salg Shopping.

Åh, gosh. Dette er min Achilles ‘hæl. Hvis jeg kan få en masse produkter på salg, har jeg ikke noget problem splurging, selvom det er for ting, som jeg teknisk ikke har brug for.

Jeg tænker på at skabe et sæt charme budget pr. Måned, men du ved … der er noget om de improviserede charme køb, når jeg har brug for en hente mig op. Suk.

Jeg er nysgerrig efter at vide, hvordan du beskæftiger dig med dit charme budget.

REKLAME

Ligesom, vælger du kun at købe makeup, når du løber tør for noget? Eller har du et bestemt månedligt budget til charmeprodukter, og du henter hvad du har lyst til i øjeblikket? Eller er du den type person, der køber produkter på et indfald? Lad mig vide i kommentarerne.

Din venlige kvarter Charm Addict,

Karen.

Author Image
seask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *