Uncategorized

King Blanket Costco Haul: Et tæppe i form til en konge

, der går til Costco for at få bare en ting, er som at forsøge at begrænse dig selv til kun en kartoffelchip.

Hårdt.

REKLAME

Jeg gik til Costco den anden nat for en ting – en ting! Æbler. Det er alt, hvad jeg ønskede. I såvel som ud.

Min gode ven Marisol havde diskuteret, at der var HoneyCrisps der, som jeg elsker, så godt som du forstår præcis, hvordan jeg har været på de æbler samt Babybel Cheese Kick …

Så ja, min plan var at gå direkte til Create sektionen, få fat i æblerne, opdage den korteste linje såvel som boom, kom ud.

To timer senere …

Jep. I mit forsvar var jeg nødt til at inspicere skønhedssektionen. Jeg mener, det var typen af ​​lignende forskning, såvel som jeg gjorde område et par fascinerende ting …

I sidste ende forlod jeg kun med en ting fra skønhedsafdelingen, en stor ol ‘flaske Amlactin Body Lotion (det omfatter Ahas), som en god ven foreslog for mine fødder såvel som hæle, da de begynder at se ud som brugt ud Brillo pads.

REKLAME

Jeg fik ligeledes nogle æbler (Fujis, da honeycrisps var så godt $$$), en betydelig sække babybels, nogle julekontaktpapir samt gavekort, to take-bage champignon pizzaer (de er Økologisk med en majsmel skorpe. Helt forbandet godt.) Samt dette kick-@ ss king-size calvin klein tæppe, som kun var $ 17!

Det er super blødt såvel som plysj … faner såvel som jeg er allerede besat.

Har du været i Costco sidst? Når du går, hvad får du normalt?

Author Image
seask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *