Uncategorized

Nyt køkkenområde Værktøj …

AAAAND I aften, i vores nyeste episode af “Karen kan ikke lave mad,” Vi taler om omfangsrige ting gemt væk i kabinetter, spaghetti nudler samt nye køkkenværktøjer, ligeledes forstået som ” køkken doohickeys samt tingamabobbers. ”

Da den progressive Wedge & Pop Apple Slicer gik ind i mit liv såvel som efterfølgende rocket min verden, indså jeg, at jeg har en mærkelig ting for køkkenværktøjer. Jeg forstår ikke altid, hvad du skal færdig med dem, så godt som ikke altid kan finde ud af dem, men dybt ned inde i jeg kan lide at have dem rundt.

REKLAME

Jeg har nogle nye i sidste uge som en del af min fortsatte indsats for at spise mindre forarbejdet mad samt opdage meget mere om madlavning.

Sandhed: Madlavning? Ikke min forte. Mange af tiden det udgør mig at kaste mange ting i en gryde såvel som at bede for det at være spiseligt.

Men jeg forsøger!

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Så lige her er det nye køkkenområde værktøj tilføjelser …

Første ting: Kuhn Rikon Julienne Peeler ($ 17). Dybest set er det en improv-spiralizer (et værktøj til at dreje friske grøntsager til faux-nudler). Jeg har lyst til en spiralizer for at gøre zucchini nudler, men seriøst, det sidste jeg krav er et mere omfangsrigtigt apparat, der stiger op på en høj hylde i mine skabe, men jeg regnede med det med Kuhn Rikon, da det var mindre, jeg kunne Bare gem det i en skuffe for simpel adgang.

Hvordan virker det? Nå, du ranger bare bladet over toppen af ​​en grøntsag for at skære den i lange, tynde strimler, der ser lidt ud som spaghetti nudler.

Meget sejt, men det er typen af ​​skræmmende at rengøre, da de tænder er HELLA skarpe.

REKLAME

Den anden ting: Dobbeltskive Mandoline ($ 20), ligesom Kuhn Rikon. Jeg greb dette den anden nat på en tur med El Hub til vores regionale hardware butik (vi havde brug for Lightbulbs). Det er til at skære ekstremt tyndt. Jeg brugte det i sidste weekend for at lave scalloped kartofler til påske frokost, såvel som det fungerede godt. Du holder bare den hat-udseende ting til hvad du vil skære (det har spidser, der indsætter i grøntsagen), placering den snart til at være skiver veggie på toppen af ​​skiver, hold fast på hatten, som såvel som kører det tilbage såvel som ud over skiveren. Resultatet? Tyndt skåret mad.

Den tredje såvel som sidste ting: Rada bestik vegetabilsk peeler ($ 8.99). Præcis hvordan jeg gjorde det så langt i livet uden en vegetabilsk peeler, har jeg ingen idé. Ærligt, det er ikke yderst spændende, men jeg havde brug for en peeler … og det får store evalueringer på Amazon. Hidtil har jeg brugt det til effektivt at skrælle gulerødder, kartofler såvel som rødbeder. Det føles i min hånd såvel som får opgaven udført.

Åh, såvel som P.S. – Har du forstået, at peeling rødbeder er meget enklere, hvis du koger dem først? Ja, lektion lærte.

Author Image
seask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *