Uncategorized

Historien om kvinden, der spiste to morgenmad: brunch på serpentine sf

mad billeder!

Aldrig kan have så meget masser af mad billeder i denne dag samt alder.

REKLAME

Ok, ja, du kan, men … Undskyld! Jeg kan ikke hjælpe det.

Her er hvad jeg havde til brunch i San Francisco i lørdag med min bitebror. Jeg havde ikke set ham om et par måneder, så jeg kørte ud til sit samfund i SF for at tilfredsstille ham på et sted kaldet Serpentine.

En af de grunde, jeg valgte placeringen var, da de tog brunchreservationer, samt en masse steder i SF, såvel som du skal vente.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Men rezzies gør det så meget lettere! Min mave såvel som jeg har lidt til ingen tålmodighed til at vente om morgenen …

Parkering er også enkel i dette område. Restauranten findes i Dogpatch-fællesskabet af Portreo Hill, samt der er masser af gade bil parkering omkring restauranten. Det er ret fladt, så du behøver ikke at trække dine cookies op nogen form for stejle bakker eller gøre nogen form for vanskelig parkering.

Hej, det er den type ting, du skal tro på, når du går til brunch i SF, såvel som jeg ikke krav på nogen form for drama med min kaffe såvel som pandekager, siger tak til dig ekstremt meget.

Taler om pandekager, boghvede pandekager på dette sted er guddommelig. Ligesom dine øjne ruller til bagsiden af ​​dit hoved – det er præcis, hvor lækkert.

Faktisk kunne jeg ikke vælge mellem pandekagerne såvel som Huevos Rancheros … så jeg købte begge. Lol!

Ja, jeg er den kvinde, der placerer to ordrer på brunch. Virkelig, ting som dette er den eneste grund til, at jeg løber. Jeg kan ikke lide at skulle vælge mellem salte såvel som sød. Jeg vil have begge.

Min søskende såvel som El Hub, i modsætning til mig, valgt for at vise nogle tilbageholdenhed. Min bro købte fjerkræ stegt bøf med cornbread …

… og El hub fik æg / kød / kartoffel combo.

Alle tre af os var yderst glade for vores måltider. Fremragende service også.

REKLAME

Du forstår aftalen. Hvis du nogensinde er ude af den metode i byen, foreslår jeg ekstremt serpentin i SF.

Åh, såvel som om du vil vælge søndagsbrunch, men meget bedre foretage en reservation hurtigere end senere. Placeringen er ikke meget stor inde, såvel som det fylder hurtigt op. Måske book fremad et par uger eller en måned.

Højt anbefalet!

Author Image
seask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *