Uncategorized

Instagram Skønhed: Inspirerende eller udmattende?

Jeg blev overrasket over svaret på en bekymring, jeg spurgte på Facebook i går om Instagram Beauty – om folk opdagede det inspirerende eller udmattende – såvel som jeg ærligt troede på, at de fleste mennesker ville sige, “det er inspirerende. Jeg kan lide det. Jeg kan godt lide at se en glamaftale med beat, “men der var en stor del af forskellige meninger.

Selvfølgelig sagde nogle mennesker, at de kunne lide den slags udseende, men der var også andre mennesker, som sagde: “Du ved, jeg er venlig … det er dejligt, men jeg er lidt over det.”

REKLAME

En, der virkelig stakkes med mig, var fra en kvinde, der havde nævnt, at hun kan lide at se på Glam-fotos, da de giver sine ideer, såvel som det motiverer hende til at gøre hendes makeup hver dag, såvel som på forskellige måder, men på Nøjagtig samme tid anerkendte hun også, at når du lægger denne type ekstremt specifikke look tilgængelige, såvel som igen såvel som igen, såvel som du sætter det på en piedestal, kan det fremmedgøre folk, der ikke ser på den måde , eller hvem er ikke den alder, såvel som jeg helt får det.

Jeg mener, jeg føler, at metoden nogle gange. Jeg ønsker, at jeg måske går på makeup sider eller makeup konti samt se folk i deres 30’erne såvel som 40’erne, der virkelig ser ud som om de lever ægte liv – du ved, i modsætning til disse piger, som er smukke; de er attraktive – makeup gjort, hår gjort, klædt til ninerne, såvel som da har de fået deres kvinde squads, såvel som så lige her jeg er, som, spædbarn barf på min t-shirt, såvel som Jeg bruger stretchy bukser.

Jeg var lige meget overrasket på en fantastisk måde, at der synes at være mennesker, der er tilgængelige, som er sultne efter billeder af mennesker, der kan lide skønhed, men hvem der ikke nødvendigvis er som, som hyperredigeret såvel som hyper-iscenesat.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Hvordan har du det med det? Oplever du Instagram Beauty-konti inspirerende, eller er du over det?

REKLAME

Din venlige Community Beauty Addict,

Karen.

S.s. Glad Caturday, min ven. Jeg håber du laver noget sjovt i weekenden. Vi er på vores metode ud af døren for at gå til mine forældre i East Bay. Måske – bare måske – de vil se hende i et par timer så El Hub samt jeg kan glide væk til en film.

Author Image
seask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *