Uncategorized

Søndage med faner katten, makeup samt appel blog maskot, vol. 422

Jeg spørger altid, hvilke faner drømmer om, når jeg ser hans bitpote rykker i søvn.

Tror han på den tid, han hjørne en firben udenfor på bakken, da han havde sin pote på det, såvel som firbenet direkte op såvel som bit ham, såvel som han freaked ud? Eller tror han på den tid, hvor han var på sin sele såvel som fanget en spædbarn fugl ved hoveddøren?

REKLAME

Han har kun en 10-fods snor, men han boltede øjeblikkeligt ud af vejen ind i gården. Jeg havde ikke tid til at reagere. Pludselig ser jeg ned såvel som min fantastiske bit tabby har en lille fugl i munden! Det var et mareridt …

Nå, det var hovedpine for mig såvel som fuglen, men det kunne måske have været den største drøm i verden til faner.

Eller tror han på første gang, jeg gav ham bacon? Måske ligger han bare der tænker, “UOH … Bacon,” som Homer Simpson gør.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Drømmer han om hans killingshood såvel som hans kitty søskende? Drømmer han nogensinde om sin kitty mor? Tror han på hende? ofte, der troede gør mig trist …

Jeg spekulerer på … Gør katte drømmer i billeder Type ligesom vi gør? Drømmer han nogensinde om os? Drømmer han om mig? Hører han min stemme? Hvis han gør det, hvad er jeg støj som i drømmene? Gør jeg støj som de voksne i jordnødder tegnefilm? “Wah-wah wah-wah-wahhh.”

Er han bare føle følelser som komfort, lykke såvel som frygt, eller ser han virkelig minder om ting, der har fundet sted for ham i sit liv?

Omfatter han historier i hans sind? Er hans drømme fantasier? Ligesom, drømmer han om at gå ind i spisepladsen en dag for at opdage en stak bacon tre meter høje? Drømmer han om en kuldkasse størrelsen af ​​en legeplads eller andre ting?

REKLAME

Jeg undrer mig…

Din venlige samfund appelmisbruger,

Karen.

Author Image
seask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *