Uncategorized

13 søde ferie sæt

søde ferie sæt!
BREAKING NEWS (MBB) – I hvad der kan komme som et chok for absolut ingen, er mænd og kvinder rundt om i verden, og afskrækker deres ferie shopping.

Virkelig, hvordan forventer du mig at fokusere på at finde den bedste ferieaftale på sokker, når distraktioner som Mariah Careys nye reality tv-show eksisterer?

REKLAME

S.s. Homegirl gør * alle * af hendes talg af kameraet i undertøj. Det er klart, at MC lever sit bedste liv.

Hvis du stadig forsøger at finde gaver til din arbejds kone, bff, sis, mor, betydelige andre eller andre skønhedsgivende babes eller børn i dit liv, og du har ingen anelse om, hvor du skal starte, her er nogle søde ferie sæt at overveje.

1. Laura Geller så scrumptious vol. 4.

Laura Gellers seks-stykke så scrumptious vol. 4 sæt handler om glødet. Den leveres med varme, skinnende nuancer for at belyse kinder, låg og læber, og det indbefatter også en fløjlsagtig ansigtsprimer og en dobbelt-endet ansigtsbørste. Det er $ 59 og tilgængelig meow på Ulta og Laurageller.com.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Hvad du får i Laura Geller så scrumptious sæt …
Scrumptious, også kendt som “lækkert dejlige”
Laura geller så scrumptious farveprøver
2. Ved Terry påtearmious Baume de Rose

Af Terrys uparmious Baume de Rose Gloss Set er til lord og damer, der elsker fancy-schmancy fugtgivende glosser, der ikke er overdrevent klæbrige.

Alvorligt, hvem har brug for et dusin roser, når du kunne have lipgloss, der lugter som roser og varer meget længere end en uge?! Ved Terry er uparmious Baume de Rose $ 65 og tilgængelig nu på stormagasiner og Barneys.com.

Den ved Terry Ugearmious Baume de Rose Set, $ 65
Farveprøver …
3. Ved Terrys uparmious Ombre Blackstar Gift Collection

$ 155 (!) Af Terry Ombre BlackStar Set

Af Terry’s uparmious Ombre Blackstar Gift Collection leveres med seks langvarige shimmery creme skygger. Det er $ 155 og tilgængelig nu på stormagasiner og Barneys.com.

4-7. CIRCA Appeal Cinematic Eyes Paletter

CIRCA Appeal Creative Director Eva Mendes, A.K.A. Ryan Gosling’s Baby Mama, gjorde et godt stykke arbejde på disse $ 17 Cinematic Eyes Paletter. Jeg vil aldrig tilgive hende for at stjæle Ryan væk fra os, men jeg er lidt mindre bitter, fordi disse øjenskygger er på punkt. De moderat pigmenterede pulvere føler sig fabelagtigt bløde, og blande dem er let-peasy. Mine faves er rosen guld rødme romantik paletten og juvel tonet smokey spænding. De er $ 17 hver og tilgængelig nu på Walgreens butikker.

Circa Cinematic Eye Palette i Smokey Suspense
Circa Cinematic Eye Palette i Smokey Suspense
Circa Cinematic Eye Palette in Blush Romance
Circa Cinematic Eye Palette in Blush Romance
8-12. Ferie sæt af e.l.f.

Til prisen kan du ikke gå galt med et af disse sæt fra E.L.F. For $ 5, Prep & Play, Lined & Charming and Lip Parade Kits stjæler. Selv det chik seksten kit med fire quads er kun $ 15. De er tilgængelige nu på Drugstores, Target og Elfcosmetics.com.

nisse. Prep & Play og Lip Parade Sets
13. Aveda Feeling Balanced er et gave sæt

Aveda Feeling Balanced er et gave sæt, $ 79

REKLAME

Aveda’s $ 79 Følelse afbalanceret er et gave sæt leveres med syv kropssprayer for at balancere og justere disse chakraer! Den er tilgængelig meow på Aveda butikker og Aveda.com.

Din venlige kvarter appelmisbruger,

Karen.

Author Image
seask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *