Uncategorized

Hvor meget af en punch gør sæbe og herlighed sparket ind i neutral palettepakke?

Jeg vil sparke det med disse sæbe og herlighedskygger.
Der er ni shimmers og en matte i $ 20 sparket i neutral øjenskygge paletten ved sæbe & herlighed, hvoraf “sparkerne” er tættere på at lyse forekomst vandhaner end Drag Queen Chorus Line High spark.

Denne palette har masser af ting, der går til det, herunder en Bevvy af hverdagens kølige toner. Faktisk er de kølige toner, hvorfor jeg ønskede at prøve det.

REKLAME

Først, selv før vi kommer til det … sæbe & ære gør makeup nu? Der kan man bare se??

Jeg synes, det er en relativt ny udvikling, men ja, de flyttede ud over kroppens produkter og har nu en temmelig omfattende makeuplinie med masser af læbeprodukter (så mange læbestifter!), En sprinkling af fundament og ansigtspulver, Highlights ( Selvfølgelig), rødmer og endda et par øjenskygge paletter. Spark i neutral er en af ​​dem.

Farvning det til mig!
De fleste af skyggerne i 10-pan paletten lean cool, så hvis du kan lide dine neutraler med et kys af cool grå eller taupe, kan det være paletten for dig. Efter at have brækket det ud et par gange, men samlet … Jeg tror, ​​at denne palette faktisk kan være for cool-tonet for mig.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

Jeg dunno … Jeg er ikke sikker på, hvordan jeg føler om de seje grå toner. Noget om dem sidder ikke rigtigt med mig. Normalt kan jeg godt lide kontrast af kølige skygger på varm hud, men i dette tilfælde har jeg lyst til, at det er lidt knuste.

Åh, godt. Jeg tror du ikke kan vinde dem alle, Karen (selvom #makeuphooarder i mig virkelig vil!).

Jeg har snakket bar i min crease, pink-a-lidt på mine indre låg, mus-tro i den ydre corer og spookstar på min lash line.

Men bare fordi farverne ikke rigtig virker for mig, betyder det ikke, at jeg ikke tror, ​​sparke i neutral er en god palæ for hverdagens udseende. Hvis du bærer disse skygger oven på en farveløs primer som nars pro-prime, vil dine spark være jaunty.

Husk dig, de vil ikke være rakett-stil høje spark, men nogle gange er Mellow det, du vil have på en hverdag.

Ja, du kan stadig trække af lørdag aften drama med disse også, men det vil tage meget arbejde. Du bliver nødt til at prep ved at anvende en creme skygge nedenunder først, og derefter anvende skyggerne med en våd børste for at øge pigmentet. Så hvis du virkelig vil gå modig, skal du anvende flere lag.

Der er andre paletter derude med lignende toner, der gør det nemmere at gøre noget dramatisk på samme eller lavere prispunkter, som L’Oreal Color Riche La Palette Nude 2, som er $ 19,99, eller endda Maybelline City minis palette i chill Brunch neutrals, som er $ 9,99.

Men nogle gange er Drama ikke, hvad du vil.

Kick i neutral er en temmelig god aftale, og dens skygger er nemme at blande. Der er også meget lidt nedfald (forestillingen minder mig om Lorac), og du får endda en stor matt overgangsskygge. Det er en kølig tonet taupe, og det blander sig som en drøm.

REKLAME

Jeg anbefalede denne palette til damer og gents på udkig efter en ekstremt cool tonet hverdagspalet med noget rene skygger og et stærkt grå / taupe tema. Det er i øjeblikket Kickin ‘det udelukkende på Ulta butikker ret meow.

Din venlige naboskabs skønhedsadmed,

Karen.

Author Image
seask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *