Uncategorized

Har du nogensinde dateret nogen, der forventede at du skulle bære din makeup en bestemt måde?

Jeg har ikke … I det mindste hvis vi taler om makeup (hår er en anden historie, men vi kommer til det om et sekund). Grunden til, at dette er i dag i dag, er siden jeg lige for nylig har tjekket en kort artikel, hvor forfatterens ex-kæreste er affinitet for naturlig udseende / nøgne makeup, såvel som hans modvilje mod specifikke neglelakfarver, identificeret, hvad hun brugte til År, såvel som det var først efter at hun brød sammen med ham, at hun indså, at hun kunne bære, hvad hun ønskede.

Jeg maler mine tænder lidt (ok, meget), når jeg tror på præcis, hvordan jeg ville have svaret, hvis jeg havde været i en lignende omstændighed som en ung kvinde, siden i en grad er jeg en folk pleaser, såvel som jeg kan Se mig selv at lave disse boliger til nogen, jeg elskede.

REKLAME

Som for mit hår … Jeg dateret en fyr mit seniorår på college, der var typen af ​​en @ssholdere, men han var typen af ​​mand forældre kunne lide, da han helt sugede så meget som dem såvel som var virkelig stor på papir – smart, Store karakterer, ambitiøs, på sporholdet, seværdigheder sat på et politisk erhverv – men dybt ned inde, var han ikke den bedste person.

Anyway, han havde denne mærkelige styrende stribe, der var snigende såvel som subtile, såvel som det ville komme ud, når han ville forsøge at manipulere mig til at se en bestemt måde. Ligesom, da jeg tilfredsstilte ham, var mit hår meget langt (længere end det er nu), såvel som han holdt kommentarer om præcis, hvordan han kunne lide kort hår på piger. Så ville han gå ind i denne historie om præcis, hvordan han hver gang han nogensinde har diskuteret det til andre kvinder, han daterede, de ville altid i sidste ende skære deres hår … for ham.

OPKAST! Sig tak til godhed, jeg har aldrig skåret mit hår til det goof.

REKLAME

Katte og makeup sweatshirt ??

$ 42.

Shoppe nu

En anden ting, han gjorde, var subtilt kommentar på præcis, hvordan han afviste mine tøj, såvel som præcis, hvordan min revet denim så “sjusket” såvel som mine tee shirts var så godt tilbagelænet såvel som bla, blah, blah. (Mærkeligt, at han aldrig valgt på præcis, hvordan jeg brugte min makeup, ikke? ..)

Forbindelsen varede ikke længe, ​​såvel som yay for mig! – Jeg har aldrig set eller hørt fra ham igen efter eksamen. Jeg billede Han er et sted i verden med en dame, der havde langt hår på en gang, men nu bruger det kort såvel som hemmeligt beklagelse at skære det …

REKLAME

Har du nogensinde dateret nogen, der forventede at du skulle bære din makeup en bestemt måde? Eller dit hår? Eller dit tøj?

Din venlige samfunds charme addict,

Karen.

Author Image
seask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *