Aftenrensningsrutine

Jeg tager rensning ret alvorligt. Om morgenen er det ikke så meget af et fokus for mig, da min hud hovedsagelig er dækket af hudpleje, som jeg brugte natten før, samt enhver form for talg fra min hud fra at sove. Men om natten er min hud gået med en hel dag med udvendige aspekter, herunder hudpleje, makeup, talg samt enhver form for miljøforurenende stoffer / støv, der har belagt min deal med i 16 + timer. Jeg krav om at fjerne alt dette grundigt, før jeg anvender min aften hudpleje.

Jeg bruger 4 Key Cleansing Products:
• Olie Cleanser.
• Eye Makeup Remover
• Micellar vand
• Toner.

Her er et mere dybtgående kig på, hvad jeg bruger i øjeblikket.

Muji følsom hud rensende olie ($ 14,50 for 200ml – muji butikker)
Jeg købte dette om sommeren såvel som begyndt at udnytte det, efter at jeg har afsluttet min Mac Cleanse Off Oil sidste måned. Muji tilbyder 2 versioner af deres rensende olie, den følsomme hudversion har en base af olivenolie, mens deres rutine anvender mineralolie. Den muji følsomme hudrensning olie er hurtigt ender med at være en af ​​mine top 3 rensende olier! Det er potentielt den tykkeste konsistens af alle dem, jeg har prøvet, hvilket havde mig bekymret for, at det ikke ville skylle godt – dog nej, skylles det rent, så godt som ikke striber huden.

Det har ligeledes ikke nogen form for ekstra duft, så det lugter bare som … Olivenolie. Dette er mit allerførste skridt til at bryde ned makeup, solcreme såvel som talg fra min hud. Det er ligeledes yderst effektivt at eliminere omkring 75% af min øjenmakeup. Jeg masserer olien på tør hud i ca. et minut, såvel som da skylder jeg med vand for at emulgere olien (det bliver mælkeagtig) såvel som derefter skylles af fuldstændigt. Jeg klapper min hud tørt med en tør facecloth.

Bourjois afslører Eye-Makeup Cleaner ($ 20 for 200ml – Shoppers Medication Mart)
Dette er min allerførste gang at prøve denne øjenmakeup renere såvel som jeg snarere gerne det! Det er en dobbeltfasetype rengøringsmiddel, som skal rystes før brug. Det er yderst effektivt at smelte stædig øjenmakeup, herunder min vandtæt mascara topcoat samt flydende liner. Det, jeg virkelig kan lide om dette, er, at det ikke efterlader en olieagtig rester på min hud, såvel som den ikke skyder op på mit syn.

Det minder mig om min favoritbiotherm en – på en 2/3 prisen. Jeg fandt denne flaske i clearance sektionen af ​​shoppers medicin mart, så det var kun $ 10 – jeg ville shell ud penge til dette til fuld pris.

Simple Cleansing Micellar Water ($ 10 for 198ml – Drugstores)
Jeg overholder altid olierens rensning (som jeg tænker på som min 1. trin rensning) med et micellar vand (2. trin rensning). Jeg brugte til at afhænge af enten en creme eller gelrensning som mit 2. trin, men jeg opdagede dem også hårde for min hud. Micellar Waters er meget mere blide, men alligevel effektive til at eliminere enhver form for opholdsrester. Generelt har jeg ikke meget rester tilbage på min aftale med, da olierenseren er yderst stor til at eliminere hvad som helst – men områder, hvor jeg ikke kan nå med olien, som omkring hårlinjen, på nakken, såvel som bagved ørerne krav særlig opmærksomhed. Du ville blive overrasket præcis, hvor meget gunk micellar farvande afhenter fra disse områder (og nej, jeg er ikke en pigpen!)

Jeg må dog sige, jeg er ikke lige så meget af en fan af dette specifikke micellære vand ved simpelt (undskyld glæde!) – Jeg opdager det ikke afhenter rest i tillæg til andre micellære farvande, jeg har prøvet, Samt det ligeledes har en tendens til at smøre ting i stedet for at løfte det af. Mine favorit Micellar Waters er: Yves Rocher, Caudalie samt Reversa.

L’occitane shea smør mild toner ($ 25 for 200ml – l’occitane butikker såvel som online)
Jeg overflader min rensning med en alkoholfri toner. Dette virker som både et slutrengøringstrin ud over en præp til serum / fugtighedscreme. Dette trin er præcis, hvordan jeg forstår, at mit micellære vand ikke gør sit arbejde. Mit mål er ikke at have nogen form for rester tilbage, når jeg anvender min toner. Jeg opdager også at lægge en vis hydrering lige før påføring af et serum hjælper med at bevare vådhed i min hud meget bedre, end når jeg anvender serum til helt tør hud. Jeg har allerede for nylig en evaluering af L’Occitane Toner. Mine foretrukne alkoholfri tonere er: Body Shop Vitamin E Hydrating Toner, samt Mary Kay Botaniske Virkninger Frisken Formel 1.

Så det er min aften rensningsrutine såvel som produkter, som jeg for øjeblikket bruger. Hvordan skal du rense din aftale om natten?

Del dette:
Del

Klik for at e-maile dette til en ven (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på Pinterest (åbner i nyt vindue)

Klik for at dele på Twitter (åbner i nyt vindue)
Klik for at dele på TUMBLR (åbner i nyt vindue)

Klik for at dele på Reddit (åbner i nyt vindue)

Sådan her:
Ligesom loading …

Relaterede

Muji Skincare [+ Giveaway!] [Denne giveaway er lukket] Du forstår sandsynligvis, at jeg allerede kan lide Muji hudplejeprodukterne, som jeg har prøvet, så jeg wSom helt i mit aspekt på den nyeste Muji Canada åbner hjem, som skulle fremvise deres hudpleje. Ligesom tidligere Muji Open Home Sessions var det en lille …
18. oktober 2016in “Skønhed”

Ingen konserveringsmidler så godt som jeg ikke ønskede at ødelægge. Dette produkt har en masse hype omkring …
23. februar 2017in “Skønhed”

Muji Hauli har været semi-fræk såvel som købt et par ting fra Muji. Intet er direkte makeup, men det er alle skønhedsassocierede produkter, som jeg ikke rigtig har brug for. I mit forsvar har jeg været efter disse Muji-produkter, da de åbnede deres allerførste canadiske butik i november sidste år. Men det var kaos efter …
5. juli 2015in “skønhed”

Author Image
seask

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *